Kilpailun säännöt

 1. Tuliko kulttuurinälkä? -verkkokilpailu on Viron elinkeinoelämän kehittämissäätiön (jäljempänä järjestäjä) (Enterprise Estonia, osoite Lasnamäe 2, 11412 Tallinna, Viro) järjestämä kuluttajakilpailu, joka on voimassa 5.9.2011–25.9.2011.
 2. Järjestäjä määrittelee näillä säännöillä kilpailun menettelytavat. Kaikki järjestäjän tekemät kilpailua koskevat päätökset ovat lopullisia ja sitovat kilpailuun osallistujia.
 3. Kilpailun osallistumisikäraja on 18 vuotta. Kilpailuun voivat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat henkilöt.
 4. Kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt voivat osallistua kilpailuun.
 5. Osallistuakseen kilpailuun osanottajan tulee täyttää rekisteröintisivulla yhteystietonsa ja vastata oikein yhteen kysymykseen sivulla www.visitestonia.com/fi/kulttuurinalka.
 6. Kilpailun palkintoina on lomapaketteja Viroon (jäljempänä palkinto/palkinnot). Palkintoon sisältyvä matka tulee käyttää 30. joulukuuta 2011 mennessä. Voittaja järjestää kaikki matkat palkintopakettiin liittyvälle lähtöpaikkakunnalle ja vastaa niihin liittyvistä kuluista. Kilpailun palkintoon kuuluvat seuraavat paketit:
  1. a. PÄÄPALKINTO # 1: Tallinkin kahden hengen laivaliput Helsinki–Tallinna–Helsinki, yksi yöpyminen kahdelle hengelle The Three Sisters -hotellissa, ylellisen lounaan tai illallisen Bordoo-ravintolassa sekä liput kansallisooppera Estoniaan, kaksi ilmaista TallinnCard 24h –korttia.
 7. Palkinnot arvotaan 26. syyskuuta 2011.
 8. Lomapaketin luovuttamisen vaatimuksena ja ehtona on, että voittaja(t) on (ovat) kilpailuun osallistuessaan syöttänyt (syöttäneet) paikkansapitävät henkilö- ja yhteystiedot www.visitestonia.com/fi/kulttuurinalka -verkkosivun rekisteröitymissivulle.
 9. Voittajalle (voittajille) ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian kilpailun arvonnan jälkeen. Palkintojen lunastamiseen tarvittavia vouchereita koskevat ohjeet lähetetään voittajalle (voittajille) sähköpostitse.
 10. Voittajan (voittajien) etu- ja sukunimet julkaistaan myös verkkosivulla www.visitestonia.com/fi/kulttuurinalka kohdassa Voittajat heti palkintojen arvonnan jälkeen.
 11. Järjestäjällä on oikeus varmistautua kilpailuun osallistujien ja/tai voittajan (voittajien) henkilöllisyydestä sekä siitä, että he asuvat vakituisesti Suomessa.
 12. Koska kilpailun palkinnot edellyttävät matkustamista, voittajalla (voittajilla) (ja hänen seuralaisellaan, mikäli palkinto sopii käytettäväksi kahdelle) täytyy olla voimassa oleva passi ja/tai muu vaadittava matkustusasiakirja. Koska kilpailun palkinnot edellyttävät matkustamista ennalta määriteltyinä päivinä, voittajan (voittajien) (ja hänen seuralaisensa, mikäli palkinto sopii käytettäväksi kahdelle) pitää voida matkustaa järjestäjän määrittelemänä ajankohtana. Muita vaihtoehtoisia ajankohtia ei ole.
 13. Kilpailun voittaja ei voi vaatia vaihtamaan palkintoaan kilpailun aikana johonkin muuhun palkintoon tai rahaan. Palkinto voidaan vaihtaa samanarvoiseen palkintoon järjestäjän päätöksen perusteella.
 14. Voittajan voittamaa palkintoa ei voi käyttää kukaan muu kuin voittaja ja yksi hänen seuralaisensa. Palkintoa ei voi siirtää kolmansille osapuolille.
 15. Palkintoja, joita kilpailuun osallistujat eivät ole lunastaneet 30. joulukuuta 2011 mennessä, ei myönnetä.
 16. Palkinnon saamisen edellytyksenä on, että palkinnon saaja(t) noudattaa (noudattavat) kaikkia lakeja, sääntöjä ja ohjeita. Voittaja(t) vastaa(vat) itse kaikista vakuutuksista, veroista ja muista kuluista, joita ei ole eritelty palkinnon kuvauksessa.
 17. Kaikkia henkilötietoja, kuten osallistujan nimeä, ikää, osoitetta, postinumeroa, maata, puhelinnumeroa tai -numeroita ja/tai sähköpostiosoitetta, jotka järjestäjä on saanut osanottajien osallistuessa kilpailuun, voidaan osanottajan luvalla käyttää vapaasti tai julkistaa kolmansille osapuolille markkinointitarkoitukseen, markkinointitutkimukseen, -analyysiin ja vastaavaan tarkoitukseen. Osallistujalla on oikeus poistaa henkilötietonsa järjestäjän tietokannasta milloin hyvänsä järjestäjän ottaessa yhteyttä osallistujaan (osallistujiin). Osallistujat löytävät tavallisesti viestin lopusta sähköpostiosoitteen, jota osallistujat voivat käyttää ilmoittaakseen järjestäjälle, mikäli he eivät enää halua yhteydenottoja.
 18. Osallistuessaan kilpailuun osanottajat suostuvat vapauttamaan järjestäjän kaikista vastuista ja vaatimuksista, jotka koskevat henkilövammaa ja/tai -vahinkoa, sekä kanteista, jotka koskevat varkautta tai katoamista, joka on tapahtunut kilpailun tai palkinnon käytön tai hyväksymisen yhteydessä. Kilpailuun osallistuminen perustuu siihen, että osallistuja(t) ja voittaja(t) hyväksyvät edellä esitetyn.
 19. Osallistumalla kilpailuun osanottajat suostuvat antamaan järjestäjälle oikeuden käyttää voittajan (voittajien) nimeä ja kuvaa ilmoituksissa ja mainoksissa ilman erillistä korvausta. Kilpailuun osallistuminen perustuu siihen, että osallistuja(t) ja voittaja(t) hyväksyvät edellä esitetyn.
 20. Kaikki kilpailuun liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Viron lainsäädännön mukaisesti.
 21. Järjestäjällä on yksipuolinen oikeus keskeyttää kilpailu ja palkintojen luovutus ylipääsemättömän esteen vuoksi. Järjestäjä ilmoittaa asiasta kotisivulla www.visitestonia.com/fi.
 22. Kaikki kilpailun järjestelyjä koskevat valitukset tulee lähettää kirjallisesti kilpailun järjestäjälle Viron elinkeinoelämän kehittämissäätiölle Enterprise Estonia (osoite: Lasnamäe 2, 11412 Tallinna, Estonia, viitteellä ”Tuliko Kulttuurinälkä?”)